• WAAROM?
 • Ontzettend veel mensen, bedrijven en organisaties worden op dit moment keihard getroffen.

  Zowel de gezondheid als de financiële situatie van veel mensen is onzeker. Met dit initiatief willen we de horecaondernemers in Vaals de gelegenheid bieden om hun (tijdelijke) bezorg- en/of afhaalservices gratis onder de aandacht te brengen bij een groot publiek. Voor gemeente Vaals staan daarmee alle faciliteiten gebundeld op één pagina. Wij trachten op deze website in één oogopslag inzichtelijk te maken waar en bij wie je de lekkerste maaltijden kunt bestellen en afhalen of laten bezorgen.

  Steun de lokale horeca | Thuis uit eten in Vaals!

  Staat jouw restaurant of andere favoriete eetgelegenheid er nog niet bij? Aanmelden gaat makkelijk en snel via: thuisuiteteninvaals.nl/geef-jouw-gegevens-hier-op/

 • WIE ZIJN WIJ?
 • Naar aanleiding van de tweede lockdown heeft de gemeenteraad van Vaals de opdracht gegeven om een online horecaplatform te realiseren waarmee de horeca van Vaals geholpen worden in deze moeilijke tijd. Al snel kon de link gemaakt worden met het initiatief in Brunssum, thuisuiteteninbrunssum.nl.

  Met dank aan de maatschappelijk betrokken ondernemers Mark Tielemans en Jos Langendijk van 12websites.nl is het platform snel en kosteloos beschikbaar gesteld. De website biedt een overzicht van alle bestel en afhaalmogelijkheden, aanvullend hierop faciliteert de gemeente de horecaondernemers die nog geen gebruik maken van een professioneel bestelsysteem, door de samenwerking met Amuse aan te gaan.

  Wethouder Jean-Paul Kompier (Economie en Ondernemerschap) is opgetogen over het nieuwe platform: “De politiek laat zien dat ze graag wil meedenken hoe we als gemeente de horeca in deze moeilijke tijd kunnen ondersteunen. Ik ben verheugd dat we de ondernemers op deze manier in een behoefte kunnen voorzien. We hopen dat zoveel mogelijk ondernemers aanhaken. In de toekomst kan het platform wellicht nog uitgebreid worden naar ondernemers in de retail- en dienstensector.”

  Het is natuurlijk zaak dat deze website compleet en overzichtelijk wordt gevuld met alle aanbieders van afhaal- en bezorgmaaltijden in Vaals. Staat jouw restaurant of jouw favoriete eetgelegenheid nog niet op deze website? Meld deze dan direct aan via dit aanmeldformulier!

  Wij hopen dat we op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan het voortbestaan van de restaurants waar we straks weer graag samen een hapje gaan eten.

  Doe je ook mee? Eet dan thuis uit in Vaals!

  Sterkte in deze tijd en houd vol!

   

  DE UITDAGING

  Door alle momenteel geldende maatregelen om het Coronavirus eronder te krijgen wordt in heel veel branches behoorlijk averij opgelopen. Eén van die branches is onomstotelijk de horeca. Met dit initiatief gaan wij samen de uitdaging aan om de lokale horecaondernemers in Vaals te steunen.

  Meer weten? Vraag het de initiatiefnemers